Hall-elujah, Madde är tillbaka!

30.04.2021

Leksands IF har presenterat ett par pusselbitar till bygget av damlaget.
Det handlar om Madde Hall som är tillbaka i föreningen och Jennifer Carlsson som ansluter från SDHL-konkurrenten, Göteborg.
- Det känns spännande att få vara en del av det här nytänket med Bröms i spetsen, och jag själv är laddad och sugen på att få bidra både på och utanför isen, säger Hall om återkomsten.

Madde Hall och Jennifer Carlsson. / Foto: Bildbyrån
Madde Hall och Jennifer Carlsson. / Foto: Bildbyrån

Av personliga skäl tvingades Madeleine Hall att ta en paus från ishockeyn under den nyligen avslutade säsongen. Nu är den skickliga centern tillbaka och har skrivit på ett tvåårskontrakt.
- Jag tycker om att ta ansvar och har själv som ambition att försöka vara en ledande spelare på isen men även inne i omklädningsrummet, och kommer som sagt göra så gott jag kan för att bidra till varje lagkamrat och laget i sin helhet, säger Hall.

Huvudtränare Alexander Bröms om Hall:
-Jag är glad att ha Madde tillbaka efter ett års uppehåll, hon är en kreativ spelare som kan göra det oväntade. Hon är i en bra ålder och kommer påverka laget i en positiv riktning i vinter.

Carlsson klar
En ny bekantskap för Leksandspubliken under de kommande två säsongerna blir Jennifer Carlsson. En forward som ansluter från SDHL-konkurrenten, Göteborg.
Carlsson är född 2000 och fyller 21 i juli. 

Bröms om Carlsson:
-Det ska bli spännande att få jobba med Jennifer. Hon har många verktyg som hockeyspelare och är en ödmjuk person som förstår vad som krävs för att lyckas. Vi ska jobba hårt för att ge henne rätt förutsättningar att utvecklas ytterligare.