I morgon är det julafton!

Men hur firar leksingar jul egentligen? Vi sökte svaret och blev en hel del klokare efter svaren från många profiler som är kända för supportrarna till vår fina förening.

Björn svarade inte, men många andra har valt att vara med! / Foto: Bildbyrån


– Jag och min sambo kommer att fira jul i Leksand med våra familjer. Det blir till att vara i en stuga på campingen då vi väntar på att flytta in i vårat hus.
Tobias Ekberg

– Firar julen hemma i Värmland (Arvika) med familjen och vänner! Blir julbord, Kalle Anke, ”Tomten är far till alla barnen” och paketöppning enligt tradition.
Jesper Kandergård

– Hemma i Borlänge med familj (om alla håller sig friska). Sedan blir det padel på juldagen. Ska spela mot Gabbe Karlsson, om det var ojämnt när vi spelade badminton så är det inget mot när vi spelar padel. God jul alla leksingar och tack för allas fantastiska stöd!
Jens Bergenström

–I år är jag hemma i Östersund, i vanliga fall brukar vi vara i Kramfors med övriga släkten. Ett måste är att se Kalle Anka och även dra i sig några tunnbrödmackor med julskinka och senap.
Calle Själin

– Jag kommer fira jul i Dresden med de andra svenskarna vi har i laget. Simon Karlsson med familj, David Suvanto och kanske att Porsche (Johan Porsberger) är jultomte och kommer förbi. Det blir i alla fall en svensk jul.
David Rundqvist

– Jag firar jul i Avesta med min familj där jag växte upp. Blig nog en del god mat sedan bara ta det lugnt med familjen.
Nils Åman

– I am back home in Germany with my family. Since we gonna practice again on the 25th, it will be a short Christmas unfortunately. On the 24th we celebrate my birthday in the morning and in the evening we have a nice little Christmas dinner 😊
Jule Flötgen

– Vi åkte ner till mina föräldrar i Stockholm för att fira lite med min släkt i början på veckan. På torsdag kommer min frus släkt upp till oss i Leksand. Första gången vi ska stå för kalaset så det är mycket att hålla koll på. Det kommer att bli ett traditionellt julfirande med julbord, Kalle Anke och en tomte (kan ha hyrt in nån från laget).
Axel Brage

– Jag firar med familjen. Mor, far och bror. Sen har jag en syster också som bor i Stockholm. Hon firar där hos hennes killes familj. Sen är ju jag och barnens mot skilda, så dom är hos henne till Kalle börjar så hämtar jag dom och firar vidare hos min familj 😃

– Jensa är den enda jag vet som har köpt och installerat en säng i padelhallen. Och den brukar han ligga kvar i när vi spelar 🤷🏼‍♂️Men visst, han borde vara riktigt bra och jag hoppas jag nån gång får se det 😂😂
Gabbe Karlsson

– Bilen rullar ner nu. 22:a på kvällen för julfirande 23:e i Vallentuna hos Familjen Berg. Julafton blir de 25-årsfirande för min syster på förmiddagen för sedan resa upp till Falun för Kalla Anka med svärföräldrarna.
August Berg

– Julafton blir det bara en lugn dag här hemma med familjen i Leksand. Lite julträning, julmat och pulkaåkning innan tomten kanske kommer. Mellandagarna tillbringas kanske uppe i Sälen lite beroende på om alla håller sig friska.
Elin Lundberg

– This year my wife and I will be celebrating Christmas in Leksand. She plans to make a Christmas meal and spend time relaxing watching some Christmas movies and FaceTiming our family back home in Minnesota.
Justin Kloos

– Vi firar jul hemma i Guldsmedshyttan/Lindesberg. Blev lite ändrade planer från att ha 2 cuper inbokat i mellandagarna till ingen alls. Så nu kanske vi kan ta det lugnt i jul. Slippa åka hem med maten i halsen så att säga 😁God jul!
Mattias ”Kolan” Karlsson

– I'm spending Christmas in Leksand this year. My wife and daughter just got here so just going to enjoy some time with them recharge batteries for the second half of the season.
Kasimir Kaskisuo

– Jag firar jul främst med min familj hemma i Vänersborg! Vi brukar starta med att bada i badtunna. Senare drar vi i väg för att fira jul med släkten. Sen är nog min jul som dom flesta andras med Kalle Anka och lite julklappsspel och julbord.
David Rosander

– Firar en jul med familjen. Vi kommer vara ute hos min svärmor på Fågelbro och bara äta gott och hänga med familjen i lugn och ro 🎅🏼
Thomas ”Tjomme” Johansson

– Väldigt speciellt blir det, vet inte riktigt vad som händer över jul förutom en massa hockey så bättre blir det väl inte. Har med en julklapp som vi ska köra något spel med i laget i alla fall. Så det blir väl det jag gör. Blir nog en annorlunda men mysig jul! 😃
Isak Rosén (i väg på JVM i Kanada)

– I år firas julen här uppe hos mig med hela familjen, dock en dag för tidigt med uppesittarkväll och julklappar! Nästan hela familjen stannar här tills vi drar igång med våra matcher i mellandagarna 🥰
Wilma Johansson

– Hemma i Lysekil med familjen och sedan bär det i väg upp till Dalarna i mellandagarna.
Petter Carnbro

– Jag firar jul med familjen och släkten hemma i Avesta. På agendan står att äta god mat, spela padel, spela sällskapsspel, åka skridskor och umgås med familjen. Det är härligt med lite ledighet men jag är riktigt taggad på att sätt igång igen! Önskar en fin jul/ledighet till alla leksingar 🎄
Alexander Lundqvist

– We will celebrate tomorrow with my fiance and dog in Moscow. Wake up late, sip on Christmas glogg all day. Probably watch some old Christmas movie and prepare our traditional dinner. Next day we fly to Helsinki for road game 🙂
Peter Cehlárik


Och med det återstår det bara för oss att önska er alla en riktigt trevlig jul. Ta hand om varandra, så hoppas vi att det är många blåvita överraskningar i paketen! 🎁