Thomas Johansson och Björn Hellkvist blir kvar i Leksand.
Det blev klart och officiellt under tisdagskvällen.

– Jag ser fram emot att få jaga SM-guldet tillsammans med hela föreningen och organisationen under de kommande åren, säger Hellkvist.

Thomas Johansson och Björn Hellkvist. / Foto: Bildbyrån

Det kom uppgifter om det under måndagskvällen, att Leksands GM Thomas Johansson och huvudtränaren Björn Hellkvist kommit överens med klubben om att förlänga sina avtal.

Detta blev senare officiellt under tisdagskvällen. Nu har båda dessa viktiga kuggar i Leksands förening förlängt sina avtal över säsongen 2024/25.

– Vi har börjat bygga något bra här i Leksands IF under ett antal år, och det känns otroligt roligt att få förtroendet att fortsätta det arbetet och sträva mot vårt gemensamma mål som är att vara med och utmana om SM-guldet, säger Johansson till klubbens hemsida.

”Jaga SM-guldet”

Björn Hellkvist om beslutet:

– Vi har startat något inom Leksands IF som jag verkligen vill vara med och slutföra. Att få göra den här resan i en förening som Leksands IF, tillsammans med Thomas, är ett väldigt ärofyllt uppdrag och även en stor utmaning. Jag ser fram emot att få jaga SM-guldet tillsammans med hela föreningen och organisationen under de kommande åren.