Max Véronneau har en dröm.
Att återigen testa vingarna i NHL.
Men om det inte skulle ske, finns en plan B.

- Om det inte blir så skulle jag älska att komma tillbaka till Leksand. Det är ett fantastiskt ställe att spela på, säger Véronneau till C More.

Max Véronneau gästade C Mores studio. / Foto: Bildbyrån/C More

Max Véronneau snärtade in inte mindre än 34 baljor under SHL:s grundserie och vann målligan tämligen överlägset. Totalt blev det 60 poäng från kanadensarens klubba som inte hymlat om att målsättningen och drömmen är att testa vingarna en gång till i NHL.

- Mitt mål är att åka tillbaka till Nordamerika och ge det en chans till i NHL. Men om det inte blir så, skulle jag älska att komma tillbaka till Leksand. Det är ett fantastiskt ställe att spela på och supportrarna är otroliga, sa han när han gästade C Mores studio och fortsätter:

- Det har varit min dröm sedan jag var liten och jag skulle vilja ge den drömmen en chans till. Och om det inte händer, är Leksand en bra plats att spela på och det har varit väldigt roligt att spela här.

"Tog slut lite väl tidigt"

Vad som händer nu? Det vet inte Véronneau, menar han. Detta då säsongen tog slut lite väl tidigt för Leksands del och samtalen inte varit allt för frekventa med agenten ännu.

- Jag har inte pratat så mycket med min om det ännu då vår säsong tog slut lite tidigare än vad vi hade förväntat oss. Men förhoppningsvis får vi veta snart som händer framöver, sa Véronneau.