Om oss

Vi följer Leksands IF

 

Blåvita Krigare startade som en Facecbooksida 2010.

Under många år var det där som undertecknad skrev ur sig sina tankar och funderingar kring Leksands IF. Sedan dess har många år gått och "BVK" har utvecklats till något större.

Sidan som ni har besökt här, är i dag den största fristående nyhetssidan som finns om Leksands IF. Hos oss får ni bland annat matchrapporter, nyheter, intervjuer och vår ambition är att hela tiden ge er det senaste som händer i och runtomkring föreningen.

Allt grundar sig i en stor passion för klubben, men kombineras också med ett seriöst och ambitiöst journalistiskt nyhetsarbete.

Lyssna på vår podcast

 

Säsongen som nu startar (20/21) är den tredje för vår podcast med samma namn. I augusti 2018 släpptes det senaste avsnittet och sedan dess har nu över 100 avsnitt släppts.

Detta är enligt många den mest omtyckta delen av allt vad "BVK" har ett erbjuda. En podcast där vi blandar avsnitt där vi bjuder på våra egna tankar kring det som händer med föreningen, till att bjuda in personer som på ett eller annat sätt rör klubben.

Lyssna på podcasten kan du göra där poddar finns.

Stötta oss på Patreon

Vi älskar verkligen det vi gör.

Men det många inte tror, är att detta också tar mycket av vår fritid. Allt med "BVK" gör vi på ledig tid. Och för att motivera det på vår egen hemmaplan, behövde vi hitta en enkel väg till en liten ersättning för allt arbete vi lägger ner.

Tidigare hade vi sponsorer och vill man sponsra vårt arbete med mer än att "bara" stötta oss på Patreon får man självklart det. Men det tog också mycket tid, att försöka hitta företag som vill sponsra en – i konkurrensen med andra – ganska liten podcast.

Därför tog vi beslutet att ge våra följare möjligheten att stötta oss via Patreon – från 19 kronor i månaden. Det är vad det kostar att låsa upp podcasten som under högsäsong kommer ut en gång varje vecka under hela säsongen.

Vill du vara med och stötta oss via Patreon kan du göra det här.